Godmorgon

Faktiskt så glad att det är just morgon för min natt var hemsk. Både jag och Robin är sjuka och ingen av oss kunde somna, det är verkligen ett i-landsproblem men man blir ju galen av att ligga hela natten klarvaken. Vid tre-fyra någon gång gick jag ut i soffan och la mig, men inte hjälpte det direkt :( Men men, nu är jag uppe och ska äta frukost! 
 
Igår hade jag en hel del saker för mig och därför blev bloggen inte prioriterad, men kan berätta om min dag. På morgonen hade jag utsläpp följt av hovis som kom ut och gav Hector nya skor, tack och lov för hovarna har växt mycket trots mindre bete än vanligt och sådan torka. Efter det  kom min kusin med hennes dotter för att få rida en sväng på Hector. Vi tog en promenad på en halvtimme och Hector skötte sig jättebra. 
 
När jag kom hem blev det någon timme i solstolen, sedan duschade jag och fixade mig innan jag åkte till frisören. Äntligen fick jag håret fräscht, numera gillar jag att klippa mig- när jag var mindre var det rena skräcken.. haha kunde aldrig förklara hur jag ville ha det och blev bara besviken ;) När jag var klar hos frissan mötte jag upp Isa för att äta middag ute i Eskilstuna. Vilket vi gjorde, på Papas Tapas. Jätte trevligt och gott, efter maten gick vi vidare och tog efterrätt/kaffe på ett annat mysigt ställe i närheten. 
 
Sedan bar det av hemmet och det var min tisdag :) 
<3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback