Helgen efter första jobbveckan

Så glad att jag inte skrev upp mig på något utsläpp nu i helgen- jag behöver sova ut!! Så trött efter veckan som gått, det tar på krafterna att jobba samtidigt som det är skönt att det kommit igång. Allt blir som vanligt och vardagen rullar på. Hade dock inte sagt nej till några extra veckor semester, det ska jag inte ljuga om ;) 
 
Vad har hänt sen sist då? Hjälp jag bloggade ju senast i tisdags!! Galet vad fort det går och galet vad dålig jag är på att blogga just nu.. jätte tråkigt. Men vill också påpeka att inget särskilt hänt sen sist, jobbat och varit i stallet. Det är ungefär vad man hinner med om dagarna, har kommit hem sent från stallet varenda dag, klockan har varit halv elva cirka och då har jag varit mega trött och tanken att sätta sig och skriva av sig här har inte ens slått mig. 
 
Så är det med det, idag började jag iallafall dagen med att sminka Isa som skulle iväg på bröllop :) Efter det åkte jag och shoppade lite (till Hector), fastnade för Bucas Buzz Off som insektstäcke så det fick det bli :D Sen blev det ridning, jag, Vendela och Marie gjorde en bana med bomma och ett litet /litet hinder. Och det gick väldigt bra för mig och Hector <3 Blir så stolt över både mig och framför allt han när man märker framsteg, små som stora! 
 
Imorgon blir det uteritt ute. Men för att kunna komma upp från sängen imorgon bitti måste jag lägga ifrån mig mobilen och SOVA. Gud så skönt!! Godnatt 
Zebran Hector ;)))Kommentarer

Kom ihåg


Trackback