Natt inlägg

Det blev verkligen ett senare inlägg än tänkt men äsch, ska skriva några rader nu innan läggdags. Tur jag har sovmorgon imorgon, det känns lite bättre och mer "rätt" ;) 
 
Har haft blandade känslor denna kväll, det var jobbigt i stallet, hade ju en tjej ute IGEN, Hector är sååå stel i kroppen och ska nu masseras konternueligt av equiterapeut och av mig så gott jag kan! Blev riktigt känslofylld i stallet förut då det känns som man kämpar så mycket, rent av lägger ner sin själ i honom.. ändå blir det inte bra! Allt jag vill är att han ska må bra och att alla problem vi har ska försvinna. Har inte direkt pratat om hans problem här på bloggen då jag tycker det är jobbigt och för att det tar sådan energi. Jag tänker på det 24/7 annars och som sagt, allt jag önskar är att ha en problem fri häst.. som är 100% frisk. Magproblem, mugg/rasp och stelhet i nacke, höfter, rygg osv osv. Det slutar liksom aldrig, nu har iallafall veterinären tagit bukvätske-prov och blodprov, får vi se vad dom säger och förhoppningsvis kan man göra något. 
 
Nu på kvällen efter stallet kom Moa och Isa ut och det kändes bra då jag fick annat att tänka på. Vi lagade tacos och hade filmkväll, de åkte ganska nyligen hem :) Tacksam för dom, finaste kompisarna <3
När jag och Vendela var ute o onsdags var det värsta dimman över åkrarna! Blev häftiga bilder tycker jag.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback