Ridtur och Börjes

Hej på er! Onsdagen börjar lida mot sitt slut men dagen har känts väldigt lång!! Vet inte varför faktiskt, men bra det känner jag. För en gångs skull, annars brukar ju dagarna rulla på fruktansvärt fort! Jag började den här onsdagen med att promenera till stallet, mamma och Dezzan gjorde mig sällis <3 Dezzan fick smaka av min toast macka hela vägen så hon var lagom nöjd ;) 

När jag kom till stallet hämtade jag in Häcken - haha jag var ju bara tvungen att välja det fulaste smeknamnet liksom.. Men det har bara blivit så, ibland kallas han Ferdinand också vilket såklart passar honom men det är inget man ropar liksom. Idag var en sån dag när han inte hade någon lust att komma in, fick gå längst bort i hagen för att fånga in honom. Men sen när man väl tagit på grimman så går han med så snällt ;)  Jag och Vendela red en sväng och stannade efter cirka fyrtio minuter för att fika lite. Vi fixade varsin hage åt dem och så kunde vi dricka kaffe och äta bulle ifred! De skötte sig men Hector var lite skeptisk, tyckte det var lite skumt att bli instäng bland en massa träd! ;)

Efter stallet gick jag hem, bytte om och fräschade till mig lite innan Vendela kom och hämtade mig. Vi åkte nämligen till Börjes väldigt spontant! För er icke-hästmänniskor, Börjes är en ridsportbutik. Det tog cirka en timme dit men det var en kul spontan tripp- handlade inte mycket men fick med mig lite nödvändiga saker. På vägen hem stannade vi och åt chop chop. Gott och smidigt! 

Nu är jag alldeles trött och ska bara lägga mig i soffan här hemma. Imorgon har jag utsläpp så bäst att vara någorlunda pigg då. Kram på er! Hörs imorgon.
(null)
Hector och Vigge i sina små hagar i skogen- ett tips till er som rider en bit. Stanna på lämplig plats, ha med er snöre och gör såhär. 
(null)

(null)
De små fynden från idag, en impregneringsspray, ett aloe Vera schampo från K9 samt värme påsar som jag ska prova ha i skorna när jag rider. Hoppas det fungerar för OM jag fryser om tårna, det har ju inte ens varit så kallt än men ändå blir de kalla direkt :(  Tisdag

Hej hörni! <3
Hur är läget med er? Jag har haft en ganska seg dag idag, vet inte varför men är på allmänt dåligt humör bara. Igår hade vi dock en bra dag med julafton nummer två hos Robins föräldrar. Kul att kunna dra ut på julstämningen en extra dag.
 
Idag har jag inte gjort så mycket känns det som, städat här hemma men också varit i stallet ett par timmar. Hector kom glatt när jag ropade i hagen och bara det gör en ju super glad :) Vi klättrade i skogen tillsammans med Vendela och Vigge. Han var till en början väldigt spänd, vet inte varför men sådär nervös och tittig är han aldrig annars så märks direkt när han är annorlunda. Mysigt var det i alla fall, att lunka omkring i skogen bredvid stallet. Den har riktigt bra backar där hästarna verkligen får ta i.
 
Nu ska jag ta och ringa pizzerian och beställa pizza ;) En sån dag idag, tack och lov för hämt-mat dessa dagar när man inte orkar varken handla eller laga mat.
Hehe, han ser verkligen ut som en ponny nu. Lurvig som tusan <324/12

Julafton börjar lida mot sitt slut men vilken mysig dag det varit! Som vanligt när man umgås med familjen en hel dag <3 Efter att jag fixat stallet och sagt god jul till Hector åkte jag hem för att göra mig julfin. Robin och jag åkte gemensamt till hans syster där vi åt jullunch :) De fick efter maten fortsätta fira jul utan mig för jag åkte vidare för att fira med min familj. Lite trist att Robin och jag skiljdes åt tidigt men vi båda ville vara med våra familjer och dessutom ska vi imorgon fira en andra jul hos Robins föräldrar imorgon och då kommer vi umgås tillsammans istället! 
 
Vi kom till min syster vid halv tre ungefär så ganska lagom till Kalle som såklart är tradition! Vi hann fixa kaffe och fika, sen satt vi en timme och kikade på tv:n tillsammans- det förvånade mig att t.o.m barnen satt stilla så länge, de brukar ha myror i brallan typ jämt ;) Efter Kalle fixade vi iordning middag som bestod av allt det vanliga på ett julbord. Supergott alllting! Senare väntade en promenad (skönt efter att ha ätit så mycket mat) och när vi var tillbaka var det dags för julklappsöppning. Fick så fina saker, bland annat sockerbitar (cavaletti block) som kan användas i träning med häst för er som undrar- inte helt självklart för alla ;) Det hade jag önskat mig så blev super glad.  
 
Hoppas ni också haft en fin jul, kram <3
Elona, Lucius & min bror Sebastian.
Dezzan var med såklart!
Pappa, mamma och Elona <3