1 dec

Hej♥
Första december redan, hur sjukt?? Men det känns faktiskt jätte mysigt tycker jag, vill att det bli lite vinter nu bara. Trött på de trista färg-skalorna som är ute just nu, brunt och grått överallt. Trodde aldrig jag skulle säga det men det är dags för snö ;) Det blir lite ljusare då och just nu väljer jag allt annat än lera!
 
Har ni haft en bra fredag? Min hade varit toppen :) Slutade tidigt, hämtade Dezzan eftersom mamma inte slutat och så hade jag en timme med henne. Kände mig som en mamma som hämtar sitt barn på förskolan ha ha.. Hon blir så glad när man kommer (fast lite skeptisk när jag hämtar, ska ju helst vara riktiga matte)! Vi åkte hem, gick en runda med henne och sedan blev det ett bad följt av mys framför brasan♥
 
Senare åkte jag till stallet, fixade allt och hämtade sedan in Hector. Vi skulle rida till ett ställe i närheten där det årligen tänds 1000 marschaller, Vendela följde med och körde Dynamit :) Och mamma, pappa och Dezzan gick med. Först var Hector lite fundersam, kollade på varje marschall men det gick snabbt över. Alltså så cool, blir förvånad varje gång vi testar något sånt här. Det var ganska mycket folk också vilket såklart är nytt för honom, många som ville hälsa och prata med honom, men jag förstår dem-  han är en riktig charmör ;)
 
Efter stallet väntade Isa på mig, eller jag hann faktiskt hem precis innan hon dök upp denna gång hehe! Hon kom med pizza (lyxigt värre när magen vrider sig av hunger). Vi pratade ikapp och skrattade en massa, var ett bra tag sedan vi sågs så det var härligt att ses!
 
Hörni, nu ska jag duscha och göra mig i ordning för att lägga mig. Imorgon väntar SIHS, alltså som jag längtat! Helt klart en favorit helg på hela året, det måste ni hästmänniskor hålla med om. Riktig häst-fest! Så imorgon efter utsläpp åker jag hem och fixar mig innan jag drar vidade till tåget. Wiiii, hörs imorgon PUSSKommentarer

Kom ihåg


Trackback