2:a advent

En vecka sedan sist, hej på er <3 Hoppas ni mår bra! 
 
Jag har haft en ganska vanlig vecka sedan vi sist hördes av. Dagarna har dock gått ruskigt fort, det känns som att det går extra fort nu under advent?? Som barn var det ju alltid tvärtom? Då tyckte man aldrig att julafton kom.. Nu vill man pausa lite för man hinner inte med. Man ska hinna fixa julfint hemma, köpa julklappar osv samtidigt som man ska jobba som vanligt och vara i stallet samma timmar som annars. Man vill också hinna umgås med alla man vill hänga med, familj och vänner! Gahh ge mig mer timmar per dygn tack ;)
 
Nu i veckan ska jag försöka handla lite mer julklappar, eller mer och mer. Har ju knappt börjat.. haha. Så snarare börja handla julklappar då! Annars har jag inget speciellt planerat. På jobbet ska vi fira lucia vilket innebär lite planering när föräldrar och syskon ska komma och hänga med oss tillsammans med barnen på avdelningen. 
 
Till denna dag då, söndagen har varit toppen. Vilket väder! Jag och Vendela red på förmiddagen och det var så mysigt, sådär krispigt men ändå med solen som lyste på oss. Dröm väder faktiskt! Senare blev det söndagsmiddag med familjen, härligt sätt att avsluta helgen. Nu ligger jag i soffan här hemma, kollar på tv samtidigt som jag bläddrar runt bland häst transport på hästnet. Alltså jag vill ha en transport NU! Men hittar inte någon som matchar med mina önskemål ;) Har en del krav och samtidigt får det inte bli för dyrt liksom. Vill iallafall ha en med kombiramp, mjuk mellanvägg, boggie och helst sadelkammare. Sen ska det vara rätt vikt också... mycket att tänka på vid transport köp.
 
Hörni, ska försöka vara lite bättre på att uppdatera här i veckan. Förstår att det är trist att kika in här när det aldrig händer något :( Tack ni som ändå kollar in här då och då. Kram <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback