18 dec

Hej!! <3
En vecka sedan sist, hoppas ni mår bra! Jag mår sådär, alltså i förra veckan började halsen göra ont och i fredags gjorde det såååå ont :( På lördagen var rösten totalt borta, aldrig varit med om det förut! Pappa ringde mig på morgonen och när jag tar upp mobilen och ska svara så kommer inget ljud förutom ett väsande läte, haha snacka om att pappa blev orolig. Så jag gick hela helgen och kunde inte prata. Idag är det mycket bättre och kan iallafall kommunicera med folk ;) Men det gör ont som tusan fortfarande, brukar aldrig ta alvedon men dessa dagar har nog varit rekord, förutom när jag hade ryggskott kanske :( Har varit tvungen att få bort smärtan, man kan ju varken svälja eller äta annars! 
 
Men nog om det, trist att läsa om hur förkyld jag är, eller hur! Förra veckan rullade iallafall på, gjorde inget speciellt. Nu är det en vecka kvar till jul, inte ens det! Jag har typ suttit och online shoppat nu ikväll för panikar lite över att jag inte är klar med alla paket ;) Standard varje jul för min del. Kanske åker iväg i slutet av veckan för några sista grejer men känner mig någorlunda klar annars, tack vare kvällens inköp hehe..
 
Det var länge sedan jag uppdaterade kring Hector, gällande hans mage tänker jag. Tyvärr är vi tillbaka på ruta ett känns det som, innan Barcelona var det bra kanske en vecka men när jag kom hem möttes jag av en sämre Hector. Vilket såklart gjort mig väldigt ledsen och det känns som att hoppet hållet på att försvinna för gått. Plus att veterinären helt verkar ha glömt mig trots att eftee en månad svarade att hon skulle fixa en telefon tid till mig. Helt sjukt... det här var två veckor sedan och människan har inte ringt!! Fyfan vad ledsen man blir. Nu återstår en sak, att söka efter annan veterinär/klinik som kan hjälpa mig. Det är det enda alternativet just nu. Vart jag vänder mig är inte klart än men det känns bra att det nu finns en diagnos samt en behandlings historik tillbaka. Det här tar så mycket energi från en och jag känner att det är en stor del av varför jag är väldigt frånvarande. Jag känner mig konstant orolig och numera väldigt oprioriterad :( Vem ska man lita på? Det sjuka är ändå att jag berättade för den nuvarande veterinären hur illa jag har blivit behandlad ända sen första början och det kändes så bra och tryggt till en början. Sen visar det sig att hon är värre än värst på att bara skita i en. För det är bokstavligt talat det hon gör!
 
Nu ska jag och min onda hals gå till sängs. Hoppas på lite mer sömn inatt, klockan står på fem imorgon bitti, tjohoo ;) Kram och godnatt <3
Min hjälte!! Som står ut med magen som aldrig tycks sluta krångla <333 Finaste finaste Hector!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback