En dag i Stockholm

Länge sedan jag var i Stockholm! Alltid härligt att åka dit en dag eller två, men man märker att man är ovan med tempot. Kan inte fatta att jag orkade pendla varenda jäkla dag i TRE år.. shit. Alla känns stressade och bruset som är överallt gör en bonde trött haha! ;) 
 
Det har varit en toppen dag, jag åkte tåget 10.29 imorse efter utsläpp av hästar. Hann precis i tid (som vanligt!). Största tidsoptimisten jag vet. Jag valde att åka ett tidigare tåg eftersom jag ville hinna träffa mina förra skol-kamrater Therese och Julia <3 Det är flera år sedan vi sågs- ändå höll vi med varandra om att det kändes som igår!  Så skönt med mänmidjor man känner så med, oavsett om vi inte setts på så länge är allt som vanligt! Nu hoppas jag att det inte tar lika lång tid tills vi ses igen som förra gången. 
 
Mötte upp Moa sen, eftersom jag redan var i Mall Of Scandinavia så gick jag bara över till Friends när hon började närma sig! Och där har vi spenderat resten av dagen, i många timmar! Jag är så nöjd med dagen, hittade några små fynd men inget speciellt. Några Kingsland boots fick följa med, lite häst-godis samt ett nytt grimskaft. Det var typ det tror jag! Dock handlade jag ju Bucas täcken i veckan så Hector har liksom fått sina julklappar redan, haha det får han ju iförsig hela året runt... ;) 
 
Nu rullar tåget hemåt, jag är trött men glad över dagen som varit. Nu sätter jag i lite skön musik i lurarna, vi hörs imorgon KRAM
 Kommentarer

Så fina bilder, och mysig dag :)


Kom ihåg


Trackback