Ridtur och Börjes

Hej på er! Onsdagen börjar lida mot sitt slut men dagen har känts väldigt lång!! Vet inte varför faktiskt, men bra det känner jag. För en gångs skull, annars brukar ju dagarna rulla på fruktansvärt fort! Jag började den här onsdagen med att promenera till stallet, mamma och Dezzan gjorde mig sällis <3 Dezzan fick smaka av min toast macka hela vägen så hon var lagom nöjd ;) 

När jag kom till stallet hämtade jag in Häcken - haha jag var ju bara tvungen att välja det fulaste smeknamnet liksom.. Men det har bara blivit så, ibland kallas han Ferdinand också vilket såklart passar honom men det är inget man ropar liksom. Idag var en sån dag när han inte hade någon lust att komma in, fick gå längst bort i hagen för att fånga in honom. Men sen när man väl tagit på grimman så går han med så snällt ;)  Jag och Vendela red en sväng och stannade efter cirka fyrtio minuter för att fika lite. Vi fixade varsin hage åt dem och så kunde vi dricka kaffe och äta bulle ifred! De skötte sig men Hector var lite skeptisk, tyckte det var lite skumt att bli instäng bland en massa träd! ;)

Efter stallet gick jag hem, bytte om och fräschade till mig lite innan Vendela kom och hämtade mig. Vi åkte nämligen till Börjes väldigt spontant! För er icke-hästmänniskor, Börjes är en ridsportbutik. Det tog cirka en timme dit men det var en kul spontan tripp- handlade inte mycket men fick med mig lite nödvändiga saker. På vägen hem stannade vi och åt chop chop. Gott och smidigt! 

Nu är jag alldeles trött och ska bara lägga mig i soffan här hemma. Imorgon har jag utsläpp så bäst att vara någorlunda pigg då. Kram på er! Hörs imorgon.
(null)
Hector och Vigge i sina små hagar i skogen- ett tips till er som rider en bit. Stanna på lämplig plats, ha med er snöre och gör såhär. 
(null)

(null)
De små fynden från idag, en impregneringsspray, ett aloe Vera schampo från K9 samt värme påsar som jag ska prova ha i skorna när jag rider. Hoppas det fungerar för OM jag fryser om tårna, det har ju inte ens varit så kallt än men ändå blir de kalla direkt :(  Kommentarer

Kom ihåg


Trackback