Tisdag

Hej hörni! <3
Hur är läget med er? Jag har haft en ganska seg dag idag, vet inte varför men är på allmänt dåligt humör bara. Igår hade vi dock en bra dag med julafton nummer två hos Robins föräldrar. Kul att kunna dra ut på julstämningen en extra dag.
 
Idag har jag inte gjort så mycket känns det som, städat här hemma men också varit i stallet ett par timmar. Hector kom glatt när jag ropade i hagen och bara det gör en ju super glad :) Vi klättrade i skogen tillsammans med Vendela och Vigge. Han var till en början väldigt spänd, vet inte varför men sådär nervös och tittig är han aldrig annars så märks direkt när han är annorlunda. Mysigt var det i alla fall, att lunka omkring i skogen bredvid stallet. Den har riktigt bra backar där hästarna verkligen får ta i.
 
Nu ska jag ta och ringa pizzerian och beställa pizza ;) En sån dag idag, tack och lov för hämt-mat dessa dagar när man inte orkar varken handla eller laga mat.
Hehe, han ser verkligen ut som en ponny nu. Lurvig som tusan <3Kommentarer

Herregud vilken vacker häst! *smiley med hjärtögon* Påminner om min egen bläcksvarta herre, jag blev dock tvungen att kapitulera för hans vinterpäls och klippa honom. Försökte verkligen låta bli in i det sista, de är så fina när man låter pälsen vara tycker jag :)

Svar: Tack!! Haha jag önskar jag kunde klippa honom men just nu (med hans besvär med magen osv) rider jag inte så ansträngande att han blir svettig. Därför får jag låta hans päls vara ;) Men jag har svårt för fluff päls så är avis på dig!
Therese Gustavsson


Kom ihåg


Trackback