Godnatt måndag

Så skönt att lämna denna måndag bakom mig, har haft en riktig "ligga-i-sängen-och-dra-täcket-över-huvud-dag" idag. Det har egentligen inte hänt så mycket saker som gjort den dålig men mitt humör har inte alls varit på topp. Håller tummarna att det blir en bättre tisdag! Tråkigt nog öppnar jag imorgon men förutom det hoppas jag på en bra tisdag.
 
Inte ens några stalltimmar kunde rädda dagen, Hector var dock söt och go som vanligt men jag lät honom vila idag med. Först och främst för att man skulle ta det lite chill dagarna efter behandlingarna, men också för att det spöregnade!! Jätte tråkigt väder och vet att varken jag eller Hector skulle ha njutit av paddock-jobb med regnet piskande i fejjan ;) Imorgon önskas uppehåll, då om det blir bättre väder ska jag markjobba med långa tyglar tänkte jag. Har börjat uppskatta dom passen väldigt mycket, sist hade vi ett kanonpass!
 
Nu säger jag godnatt <3Hem igen

Robin och jag var in till stan en sväng för att köpa lite nödvändiga saker som typ kattsand (sjukt tråkigt att köpa haha)! Men Månz är ju för det mesta inne så vi måste ju ha :) Nu är vi på väg tillbaka igen och jag ska så fort vi kommer hem fixa stallet så att allt är klart. Även ta in och umgås med Hector en stund för att sen eventuellt ta en promenad, vi får se! 
Snaps får duga för stunden, haha tröttnar aldrig på alla dessa filter ;)Godmorgon

Ny dag och jag vaknade lite för tidigt idag då jag min tänke var att sova ut ordentligt. Var nog vaken redan innan åtta och kunde liksom inte somna om.. Inte typiskt mig direkt! Men har sovit gott iallafall och gick upp någon timme senare för att duscha och göra frukost. Slog på tv:n utan något hopp om något kul att titta på men så var det sändning från Göteborg horse show, perfekt!
 
Så nu har jag ätit upp frukosten och är redo för denna söndag! Har inga speciella planer dock men stallet ska fixas som vanligt men för Hector väntar en vilodag efter gårdagens behandlingar. Eventuellt går jag en kort skritt promenad med honom, ska känna efter när jag tar in och pysslar med honom lite senare idag. Hoppas ni får en fin dag hörni <3 Kram