Lugn vecka

Okej, en sak är säker- bloggningen blir inte konternuelig nu under sommaren. Men jag har faktiskt försökt släppa pressen lite, det är lätt att man känner sig tvungen att uppdatera varenda dag. Men nu är det semester och jag tänker njuta av ledigheten! :)
 
Har mest varit hemma hela veckan och slappat! Legat i solstolen, ätit gott och umgåtts med vänner och familj <3 Har typ ätit ute nästan varje kväll- men de unnar jag mig! Idag gjorde jag dock en pasta sallad som blev super god och den räcker till lunch imorgon med, de är ju perfekt!
 
Var uppe i stallet nyligen för andra gången idag, tog in Hector och kände igenom honom samt ryktade en stund innan han fick gå in i boxen och mumsa i sig kvällsmaten. Han vilade både igår och idag, hade nämligen ute en naprapat som behandlade Hector. Jag är jätte nöjd och man kunde se skillnaderna efteråt! Imorgon ska jag hoppa upp och känna hur det känns. Han hade en hel del spänningar, hoppas att stumheten och de korta steget är borta. De återstår att se imorgon, spännande!! Håll tummarna :) 
 
Nu blir det en lugn kväll här i soffan, Robin och Månz som sällskap förstås <3
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback