Monday

En bra måndag har gått, jag började dagen (efter frukost såklart) med en timme tennis med pappa. Vi har sommarkort så får spela när vi vill, jätte smidigt och skönt att man kan boka bana när man kan och känner för det. En väldigt svår men rolig sport tycker jag :) 
 
När vi kom hem var jag hundvakt när mamma och pappa skulle iväg en stund. Gick en promenad med Dezzan och sen bokade jag kryssning som vi åker på redan imorgon! Jag, Robin och mina föräldrar åker på en så kallad dygnskryssning- mest för att komma iväg och bara vara. Kan inte vara borta så länge pga hästen, det krävs lite mer planering. Men jag hinner rida imorgon innan vi måste åka till Stockholm, sen är vi ju bara borta till onsdag och då hinner jag fixa stall och så på kvällen! 
 
När dom kom hem igen kilade jag till stallet där pappa redan mockat och bytt vatten (han hjälper mig ofta nu på semestern <3) så det var bara att fixa hö/kraftfoder sen ut och rida. Malin och Jannika gjorde oss sällskap på en timmes tur, Hector skötte sig bra som vanligt ;)
 
Hoppas er dag varit bra, hörs mer imorgon! kramKommentarer

Kom ihåg


Trackback