Tisdag kväll

Hur är er vecka hittills? Hoppas den är lugn och skön nu innan semestern- jag tycker det är intressant att höra ifrån olika yrkesgrupper hur de sista veckorna innan semestrar påverkas så mycket och olika. Min bror som är inom bygg-branschen märker ingen skillnad alls medans Isa som jobbar inom medicin branschen har det jätte lugnt. Samma med mitt jobb, det är nästan för lugnt men man får passa på att varva ner när man kan. Fem barn istället för sjutton blir förstås en stor skillnad! 
 
Jag hade tänkt att åka till Eskilstuna efter jobbet för att hämta ut ett paket på Granngården men eftersom Isa ville åka imorgon istället så tar vi det då såklart! Tråkigt att åka själv. Så passar vi på att äta i stan när vi väl är där. Det passar bra då Hector vilar imorgon. Idag blev det en mysig tur ut, tillsammans med Malin och hennes häst Wilma. Mycket flugor men eftersom jag både har täcke samt flugluva känns han inte jätte besvärad, utan det blir han galen :( Vi var ute fyrtio minuter och sen var vi tillbaka lagom till att hästarna skulle gå in. 
 
Nu sitter jag i soffan och planerar min systers bröllopspresent ♥ Kan såklart inte avslöja vad det är men tror hon kommer bli glad!
Fullt utrustad för att slippa flugorna/bromsarna! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback