Stress och ingen ork

 Haha orden i rubriken beskriver min dag bra. Fy tusan vilken jobbig dag- nu är jag äntligen nerbäddad i sängen!! Ska bli så skönt att somna och lämna dagen bakom mig, det började med försovning liksom- kan det bli värre :( Sen har dagen varit ok MEN alldeles för mycket att göra/hinna med! Förutom sjuttioelva saker att göra så var min plånbok borta på det.. ALLTSÅ!! ;) Hittade den efter en timmes panik letning mitt på dagen, trodde jag skulle få hjärt-snurr ett tag (vad nu det är haha!)
 
Men kvällen avslutades bra iallafall, middag med jobbet inne i stan <3 Ny dag

Söndag och jag har äntligen fått ha veckans enda sovmorgon ;) Så blir det med häst- jag är tacksam att jag bara har ett utsläpp på helgen. Det kunde ha varit två om man hade eget stall exempelvis. Jag gick upp till regnet som smattrade på altantaket, medans jag åt nykokta ägg och rostade mackor hann vädret ganska snabbt ändras! Lite april väder känns det som, för nu skiner solen för fullt! 
 
Sitter i bilen på väg till min syster med familj, vi ska umgås över en fika. Senare tänkte pappa och jag spela tennis om vädret håller i sig! Och senare tänkte jag rida ett jogging-pass på banan. En fullspäckad söndag helt enkelt- kul :)
<33 Dagen

Jag och Vendela hade en mysigt skritt-runda med hästarna. Mycket insekter dock vilket gör mig stressad eftersom jag märker att Hector påverkas så. Det är nog det jag kan komma på som är negativt med sommaren, alla äckliga insekter.
 
Efter stallet beställde Robin och jag från pizzan, sen blev det filmkväll. Vi såg på Kung Arthur som var helt okej, lite för mycket "magi" och overkliga  saker för just den typen av film men ändå sevärd.
 
Nu säger jag godnatt! Hoppas ni haft en bra lördag <3