10/6

Jag har suttit och redigerat bilderna från igår då Vendela fotade mig och Hector. Suttit såå länge nu och så dör datorn!! Snacka om otur. Och nu är klockan mycket och jag har ingen ork att leta reda på laddningssladden, ska nog lägga mig istället så bilder får komma upp imorgon istället. 
 
Jag har inte gjort något speciellt ikväll, var i stallet till halv åtta. Hector skötte sig (som vanligt) i skogen <3 Men när vi kom tillbaka till stallet fick jag värsta dåliga samvetet för Hector var sönderbiten under magen :( Små men många  bucklor som kliade JÄTTE mycket, usch stackarn! Jag smörjde och försökte hjälpa honom så gott jag kunde men jag vet ju hur känslig han är. Så dumt av mig att inte spraya något innan vi gick ut, i skogen är det verkligen massa bitande insekter...myggor, knott och tror t.o.m att det finns några flugor som suger blod?? Här om dagen när jag skulle vifta bort en från Hector fick jag en hel del blod på handen, äckligt! 
 
Men annars hade vi en bra runda i skogen med lite klättring som fokus. Efter stallet åkte jag hem och åt tacos rester. Sen har jag bara kollat tv samt suttit vid datorn, lite segt men kul att sitta med bilderna tycker jag :) Det kommer upp imorgon! Godnatt <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback