Dags för helg!

Men vad irriterad jag blir på mig själv, nu är det tre dagar sen jag bloggade!! Tycker det är skit tråkigt att det blir värsta hacken. Det är bara så svårt att ta sig tiden och över huvud taget hinna sätta sig ner och blogga! Jag jobbar nästan alltid sent på vardagarna (utom idag, var tredje fredag!) och när man kommer hem ska man (eventuellt handla först) fixa någon mat och det blir ofta någon färdig skrutt-mat som inte alls är bra. Bara för man ska hinna allt man vill. Och jag vill såklart rida i den mån jag kan och efter den planering jag gjort. Kan man inte dubbla timmarna på dygnet? Det hade varit utmärkt!
 
Men en tidig fredag hade jag idag iallafall och efter jobbet åkte jag och handlade, mest saker inför helgen då det nu är dags för RIDLED. Blandade känslor, nervös men såklart taggad på ett äventyr men härliga häst-tjejer och en helg på hästryggen. Det värsta av allt är att jag fått hälseneinflammation som följd av löpning igår, jag har inte sprungit på länge och igår när jag sprang (inte långt alls) så blir den ena hälsenan överansträngd, jätte fånigt men ont gör det och är väldigt irriterande. Får såhär till och från när jag tränar något som jag inte är van med. Jag som skulle spela tennis med Moa efter jobbet, så typiskt!
 
Jag har iallafall smörjt in med Voltaren och hoppas nu på att det ska kännas ok imorgon, planen är att åka från stallet redan klockan åtta. om lastning och så går som planerat. Idag tänkte jag lastträna lite men han vilar helt från ridning. De är nog bra för både han och mig! Jag kan såklart stödja på benet trots smärtan så lastträning ska nog inte vara något problem.
 
Hoppas ni har en toppen fredag, nu ska jag strax börja byta om till stallkläder efter en stunds vila i soffan. Kram på er så länge<3 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback