Klämdag

Alltså min kollega skulle beskriva vad ordet "klämdag" var på engelska för en av våra föräldrar på jobbet som är just engelsk-talande ;) Jag missade detta samtal men när hon beskrev det så är jag så glad att jag missade det! Måste ha låtit roligt, ingen av oss tre som jobbar är hejare på det så är glad att det inte var jag!
 
Har ni haft en bra måndag? Vissa kanske har jobbat som en annan. En riktig lugn dag på jobbet men skönt att det är det ibland, haha istället för 16 barn var det idag 4! Ni kan ju förstå skillnaden ;) Efter jobbet åkte jag förbi Ica, hämtade ut ett paket och handlade färdigsallad till middag. Åkte förbi stallet för att fixa hö och kraftfoder, resten hade pappa redan ordnat under dagen <3 Sen hjälpte mamma mig i trädgården, vi planterade ner lite blommor i rabatten. Tänk vad dom hjälper mig, mina underbara fina föräldrar- är evigt tacksam!
 
Vid klockan åtta mötte pappa och jag min bror i stan för att spela tennis. Tycker verkligen att det är roligt! Svårt men otroligt roande och bra träning samtidigt. Efter 1,5 timme tyckte mina motståndare att vi skulle ge oss (jag kunde dock ha fortsatt längre haha) så jag gav mig också. 
Nu blir det soffhäng ett tag innan jag ska krypa till sängs. Kommer nog sova gott inatt efter tennisen. 
Idag fick Hector vila men igår kom min kusin till stallet med sin dotter som var ridsugen! Hector skötte sig exemplariskt och jag blir alldeles varm i hjärtat av att han är så snäll och go <3333Kommentarer

Kom ihåg


Trackback