Lördag

Jag påbörjade detta inlägg för lääänge sen men så kom något i vägen helt enkelt. Så skriver om det nu istället och berättar om min lördag lite kort. Klockan är ändå halv ett och jag ska släppa ut hästarna tidigt :)
 
Började dagen med att fira Robin som fyllde 25 (!!!) igår. Han själv är inte så intresserad av att festa och fira det men resten av oss vill iallafall uppvakta litegrann ;) Så vid tolv dök hans familj upp hos med en massa gott med sig, smörgåstårta följt av jordgubbstårta, bullar och kakor! Sen när alla gått några timmar senare åkte Robin och gymmade samtidigt som jag kilade till stallet för en långritt ut med Vendela och hennes Vigge. Vi tog en toppen runda vi hittat nyligen som tar cirka två timmar om man bara skrittar. Super mysigt verkligen, och nu gäller det att öva/träna på att rida längre turer inför rid-leden vi bokat nu i juni. Ska bli spännande! 
 
Efter några timmar iväg på olika håll möttes Robin och jag igen för att äta middag. Och idag fick det bli pizza, båda två var helt slut! Sen har vi bara haft en hemma kväll, kollat film och ätit ännu mer onyttigt, hehe
 
Nu säger jag godnatt, hoppas ni haft en bra lördag! <3
 Min fina!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback