Monday

En bra måndag har rullat förbi, just nu har jag soffhäng här hemma men ska faktiskt kämpa mig upp härifrån soffan och göra det värsta jag vet- hänga tvätt. Haha det är verkligen det tråkigaste jag vet! Men det måste göras..
 
Men först ett inlägg, igår hann jag inte med alls att ens kika in här. Red på förmiddagen, en långtur med Vendela. Sen möttes familjen hemma hos mamma och pappa för en riktig söndags-middag <3 Vi hade det så mysigt och det var en perfekt avslutning på helgen! 
 
Idag har vi haft planeringsdag hela dagen, intentsivt och mycket att ta in. Vi (eller jag kanske jag ska säga) fick lite hum om vem/vilka jag ska jobba med i höst då mina andra två kollegor lämnar mig :( Spännande hur det kommer bli men sorgligt att inte få jobba med de två fantastiska kollegor jag haft i över ett år nu.
 
Efter jobbet idag var jag minst sagt trött och var väldigt nära på att slockna i soffan när jag kom hem. MEN jag tog mig i kragen (haha säger man så??? Äsch ni fattar) och hoppade i stallkläderna. Malin och jag hade nämligen bestämt att vi skulle rida en sväng när båda slutat. Och så blev det, vi var ute en timme och slapp regnet som öste ner både innan och efter våran ridtur. Ibland ska man ha tur antar jag ;) 
 
Jag avslutar detta inlägg och säger godnatt <3
Alltså hur mycket älskar man inte naturen just nu? Sverige levererar blommor och grönt vart man än går!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback