Saturday

Gårdagen var jätte bra, en lugn men mysig midsommar med nära och kära! Massa god mat men tyvärr regn på slutet, haha känns som att det bara ska regna just på midsommar.. har blivit standard! Tur vi satt under tält :) Det blev inte allt för sent men när klockan ringde imorse ville jag strejka, att behöva gå upp ur den varma gosiga sängen kändes tungt! 
 
När jag kom till stallet möttes jag av några morgon-gnäggningar och Hector's nyfikna blick <333 Han var inte alls intresserad av höet utan skulle mest gosa, stod och tiggde "kli" av mig ;) Igår blev det ingen ridning eftersom klockan kilade iväg plus att vi hade en tid att passa för midsommar-firandet. Men idag ska jag äntligen få sitta upp efter fem dagars vila för oss båda. Det har behövts några dagar off, både jag och Hector var helt slut efter ridleden i helgen. 
 
Efter utsläppet imorse var jag så trött att jag bara hann hem och få i mig frukost innan jag däckade. I 3 TIMMAR!?!? Haha klockan var halv ett när jag vaknade och jag fick en chock. Men utvilad var jag, och kunde åka och handla lunch nästan direkt. Skönt att det bara är lördag hörni, hoppas ni får en toppen dag. Nu ska jag byta om och kila till stallet, KRAMKommentarer

Kom ihåg


Trackback