Tröttare än tröttast..

Visst är det galet att man kan somna sittandes flera gånger och totalt glömma bort för ett par minuter vart man är och vad man ens höll på med?? PLUS som jag gjorde precis, radera ett nyskrivet inlägg om dagen. Haha skrattretande minst sagt, jag kunde inte förstå vart det hade tagit vägen men måste alltså stängt ner samtliga filer när jag sov ;) Ska kasta mig i säng så fort detta inlägget är publicerat, det SKA bli gjort! 
 
Dagen har varit toppen, lugnt på jobbet och när jag slutade blev det en snabbis in på Ica för att handla det som behövdes till tacos. Robin och jag åt middag men direkt efter maten lämnade jag honom för min andra kille i livet, Hector såklart ♥ Vi blev fotade av Vendela idag och trots dåligt ljus fick vi ett par fina kort- är så glad att man fotar så ofta (oavsett med mobil eller kamera, såklart är andra alternativet roligast) för man kan verkligen gå tillbaka år efter år och se vad som händer :) 
Vendela kom på sig själv efteråt när hon kollade igenom bilderna hon tagit, på de flesta saknades något ;) En hov, ett öra, Hectors mule eller som bilden ovan- mitt huvud. Haha hon lovade att förbättra det tills nästa gång! Men visst är han fin♥
Godis paus♥
Här "låtsas-kissar" Hector.. för att få vila, något som han kommit på nyligen. Svårt att veta när det är fake och inte så därför ger jag honom såklart chansen! Oftast kommer det kiss till slut så kanske är han bara långsam? ;) Snygg är han iallafall, han ser riktigt bitig ut nu. 
Galoppen blir bara bättre och bättre. Idag var han väldigt pigg och rusade ifrån mig lite, men kunde ändå samla ihop han när jag kände för det utan att han bröt av till trav direkt. Framsteg!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback