Helgen gick fort

Hade mer än gärna haft en dag till ledigt men nu är helgen slut och det känns ändå OK. Har haft två toppen dagar, började morgon piss-dåligt dock men det behöver vi inte fokusera på.. Var bara måttligt stressad vid utsläppet imorse ;) 
 
Eva-Mari, jag och Moa åkte iväg på kurs till Sparreholm. Samma som jag och Hector var iväg på men denna gången endast som åskådare då :) Intressant och kul att se olika ekipage träna! Vid två åkte vi vidare till Kvalité Häst & Hund i Flen. Där har dom både häst/hund grejer men också en hel del andra "vanliga" kläder, samt ett fint fik. Vi satt i solen och njöt av värmen, värsta fina vädret alltså! Supermysigt :)
 
När vi var hemma drog jag till stallet så fort jag kunde, jag och Sofia hade bestämt att rida ut. Vilket vi gjorde och hästarna skötte sig toppenbra, Hector var dock svettig när vi kom tillbaka så man märkte att det var väldigt varmt. Han som sällan svettas, särskilt inte efter ett skritt pass liksom. Lite trav blev det men annars en väldigt lugn sväng! Dags att bli av med vinterpälsen, vill ha bort den NU, ogillar att det tar tid haha.. Han har dock väldigt lite om man jämför med alla andra i stallet men ändå, jobbigt med päls ;) 
 
Nu säger jag godnatt, hoppas ni haft en bra helg <3Slutet på veckan

Alltså HEJ och förlåt för denna vecka som varit rent sagt sämst från min sida. Jag skrev senast i måndags så det har ju nästan gått en hel arbetsvecka.. Inte okej, jätte trist! 
 
Jag hoppas verkligen ni haft en härlig vecka iallafall, min har varit bra men som vanligt skönt med fredag imorgon- vem gillar inte fredagar liksom? ;) Ikväll har vi haft APT (jobbmöte) så nu är min hjärna trött! Vi fick bland annat en liten introduktion av iMovie som alla säkert vet vad det är redan. Jag som inte gjort film (men vetat om appen innan) förut blev sugen på att göra en direkt! Kul app, och enkel även för "nybörjare". 
 
Hector fick vila idag men hann ge han en puss på mulen och några äppelbitar innan jag åkte in till stan. Han såg helt chockad ut när jag kom småspringande, gav han lite gottis och försvann igen <3 Imorgon ska vi mysa ordentligt för någon slutar tiiiiiidigt och ska passa på att vara i stallet många timmar! Har inte bestämt mig för om det blir ett pass på banan eller kanske en långtur ut... Hmmm svårt beslut ;) Känner nog efter imorgon och ser vad H är på för humör! 
 
Nu säger jag godnatt, hörs mer imorgon <3BoT

Känns ju grymt att vara sitt "vanliga" jag igen- tänker mer och mer på att man ska uppskatta och glädjas åt dom dagar man är frisk! För visst är det så att man oftast inte tänker på det förens något händer eller att man blir sjuk. Måste komma ihåg att njuta av varje dag fast att det lätt blir rutin. Nu har jag inte varit så sjuk men tänker på alla som drabbas av hemska sjukdomar eller skador, livet är så orättvist och det kan verkligen drabba vem som helst när som helst :( 
 
Har ni haft en bra start på veckan? Min måndag har varit kanon och den avslutas här hemma i soffan. Vi hade en jätte lugn dag på jobbet, många barn som är sjuka och lediga. Jag klagar inte att börja veckan på ett lugnt sätt, det passar alldeles utmärkt för min del ;) Efter jobbet åkte jag till stallet för att spendera några timmar där. Tog fram några bommar på banan och Hector hade riktigt fin framåtbjudning mot dem, klarade även av att lyfta fötterna fint idag vilket han tidigare slarvat med, så fort det kommer upp hinder eller bommar släpar han hovarna efter sig. Finns det hopp för oss tro? ;) Idag var han iallafall jätte duktig! 
 
Imorgon hoppas jag på lite bättre väder för min syster kommer ut för att göra mig sällskap i stallet. Vi ska rida ut tillsammans :) Det blir kul, nu ska jag ta och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen- godnatt <33