Alltså..

..Hur dåligt kan man må!? Skit dag säger jag bara! Hatar att vara sjuk, samtidigt får jag väl vara glad att jag inte blir det oftare! Nu har jag inte spytt på ett par timmar, sov ett tag här i soffan och när jag vaknade hade febern klättrat. Har 38,5 nu men hoppas att några värktabletter kan sänka den något, är helt slut i kroppen. Jag försöker få i mig lite blåbärssoppa men är så rädd att det ska komma upp igen. Dessutom har jag ingen hunger alls vilket är konstigt med tanke på att min mage varit tom sen tidigt imorse. En annan vanlig dag hade jag väl slagit ihjäl någon just nu då hungern varit brutal! 
 
Min fredag kväll fortsätter i soffan, Robin är iväg och gymmar och förstår honom- jag är inte de roligaste sällskapet! Mamma, som är iväg till min syster för att fira hennes födelsedag skickade just att de skulle hugga in på tapas nu. Alltsåååå snacka om avis jag är, kanske inte just över att få äta tapas men att få umgås och ha det mysigt  med familjen liksom.. 
 
En till sak som är jobbig är att inte få umgås med Hector :((( Är så van att få hänga med honom någon gång varje dag, oftast flera timmar. Saknar honom (haha det låter töntigt men det gör jag, jätte mycket!) Om jag klarar mig från att kräkas mer nu ska jag såklart dit imorgon och mysa järnet! Håller tummarna :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback