Good day

Halva veckan förbi redan, onsdagen har varit bra och tisdagen som blev helt utan uppdatering igår var också bra. Det är dock intenstivt på jobbet så är skapligt trött såhär dags! Har dock lovat att göra Robin sällskap här i soffan, han kollar någon action rulle och jag bloggar, fair enough ;) Känns dock som om ögonen inte kommer klara sig mer än en kvart i öppet läge för de har redan börjat bråka hehe..
 
Idag efter jobbet åkte jag direkt och klippte mig. Har aldrig gått till henne tidigare men blev nöjd! Håret känns äntligen frächt igen!! Sen var det dags för stallet och jag åkte bara hem för att byta om och äta. Jag och Hector körde lite latjolaban på banan idag. Hade extra roligt på slutet med "halsring" som egentligen var ett grimskaft. Först körde vi ett ganska normalt dressyrpass (dock barbacka), han var väldigt pigg och framåt men också väldigt lyhörd <3 Med halsringen var han nog mest förvirrad men lyssnade så gott han kunde på en matte som typ var överallt ;) Vi hade dock kul och tull galopperade vi t.o.m utan kontakt med munnen! Tur att han är så bra på att lyssna på rösten för säger jag "prooohh" då stannar han! Imorgon ska han vaccineras och får se om jag hinner rida honom innan. Hade varit skönt att komma ut en sväng i skogen.
 
Nu måste jag avsluta hörni, för trött! Hoppas ni haft en fin onsdag <3
OM jag har tröttnat på mitt hååååår!! Bestämde att jag för första gången ever ska lägga i en mörk toning nästa gång jag klipper mig. Spännande!! Hoppas jag inte hinner ångra mig på åtta veckor ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback