Heeeej

Alltså dagarna går sååå fort och nu är halva torsdagen förbi. Jag har inte bloggat sen min piss-måndag haha men nuså är jag tillbaka ;) Veckan överlag har väl inte varit bland de topp tio på listan över bra veckor direkt! Mycket beror nog på stress på jobbet och sen påverkas såklart humöret av en rygg som aldrig blir riktigt bra :/ Men det är skönt att det nu väntar två tidiga jobbdagar för min del, idag går jag klockan 15 och då ska jag åka direkt till stallet för att jobba Hector från marken. Nu har vi kommit igång efter behandlingarna han fick i helgen som var och hans känns riktigt fin! 
 
I tisdags körde vi markjobb och det gick verkligen toppen bra fast att man fastnar på vissa stället såklart, vi har inte hållt på så länge så förväntar mig inte perfektion- varken från hans eller min sida. Vi kämpar på och det är kul! Just nu försöker vi få till sluta i båda varven och det är väldigt olika beroende på i vilket varv man kör i. I vänster varv gör han ett jättebra jobb och bakdelen kommer in direkt, när vi byter varv så är det nästan omöjligt (som det känns just nu). Men vi övar vidare och snart sitter det nog!
Igår red vi ut med Vendela och hennes häst. Skrittade ut en timme, jag hade ett fokus under rundan och det var att få fram honom ordentligt i skritten och att få honom att INTE stanna var femte sekund ;)))) Haha han är en riktig funderare, tänker väldigt mycket över saker. Charmigt men det får inte gå till överdrift!
 
Idag kommer hovis ut för att fixa nya dojor. Alltså snösulor och brodd-problemet är ju riktigt jobbigt alltså, svårt val när man står mellan vinter och vår väder hela tiden! Vi får se vad vi hittar på, igår fick jag ju faktiskt hem en del prylar som jag nog ska kunna förenkla valet med. Bland annat blogghåls-skydd och snösulor man kan sätta på när det behövs :) Men innan hovis kommer ska vi som sagt träna vidare från marken. Kram på er, hörs sen!<3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback