Helgen gick fort

Hade mer än gärna haft en dag till ledigt men nu är helgen slut och det känns ändå OK. Har haft två toppen dagar, började morgon piss-dåligt dock men det behöver vi inte fokusera på.. Var bara måttligt stressad vid utsläppet imorse ;) 
 
Eva-Mari, jag och Moa åkte iväg på kurs till Sparreholm. Samma som jag och Hector var iväg på men denna gången endast som åskådare då :) Intressant och kul att se olika ekipage träna! Vid två åkte vi vidare till Kvalité Häst & Hund i Flen. Där har dom både häst/hund grejer men också en hel del andra "vanliga" kläder, samt ett fint fik. Vi satt i solen och njöt av värmen, värsta fina vädret alltså! Supermysigt :)
 
När vi var hemma drog jag till stallet så fort jag kunde, jag och Sofia hade bestämt att rida ut. Vilket vi gjorde och hästarna skötte sig toppenbra, Hector var dock svettig när vi kom tillbaka så man märkte att det var väldigt varmt. Han som sällan svettas, särskilt inte efter ett skritt pass liksom. Lite trav blev det men annars en väldigt lugn sväng! Dags att bli av med vinterpälsen, vill ha bort den NU, ogillar att det tar tid haha.. Han har dock väldigt lite om man jämför med alla andra i stallet men ändå, jobbigt med päls ;) 
 
Nu säger jag godnatt, hoppas ni haft en bra helg <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback