Kvällsinlägg..

Eller snarare godnatt-inlägg för min del! Jag har just bäddat ner mig i sängen (som numera har en ny och dunderhärlig bäddmadrass!) för att försöka sova. Alltså mitt ansikte brinner för tillfället (inte bokstavligt talat utan känslomässigt haha) och det beror på att jag haft på ett hudserum som jag inte använder ofta och tydligen är min hud skräckslagen just nu ;) Vill typ gå och tvätta bort det NU men orkar inte och vill såklart att det ska få göra sitt i ansiktet, min hud är bara inte van och därför reagerar den som den gör, ajj.
 
Jag har haft en bra torsdag, när jag slutade åkte jag till stallet för att ta in en minst sagt lerig häst. Iallafall från magen och neråt, har varit värre men det var inte optimalt när hovisen skulle dyka upp. Så det blev en snabb tvätt av ben och hovar. Jag skyndade på lite då jag ville hinna göra något med honom innan hovisen skulle dyka upp. Vi gick ut på paddocken och körde lite markjobb, inte någon vidare känsla utan jag tror att hela passet gick åt skogen då jag kände mig stressad. Jätte onödigt då jag kunde gjort detta efter hovisen vart ute men ja, det är lätt att vara efterklok! 
 
Skoningen gick bra och jag ber att skon sitter i mer än en dag den här gången! Hoppas hoppas. På kvällen efter stallet fixade jag middag men sen har jag och Robin degat i soffan. Vi såg filmen Collateral Beauty och jag gillar den stark. Kolla den om ni inte sett, riktigt grymma skådisar (särskilt Will Smith som spelar huvudrollen)! Den är sorglig, grät flera gånger men den har en jättebra story :)
 
Nu anfaller snart mobilen när jag blir så himla trött att jag inte orkar hålla den uppe längre ;) Godnatt hörrni <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback