Lördag

Bästa dagen på veckan, lördagen är här och det som gör mig mest ledsen just idag är såklart vädret som rent sagt suger och är så trist! Man blir inte direkt motiverad till någonting alltså.. 
 
Man kan ju dock inte påverka detta så det är bara göra det bästa av dagen ändå! Jag vakande redan klockan sju imorse och tänkte "nej!! jag måste sova längre nu när jag har sovmorgon". Jag trodde först inte att jag skulle kunna somna om eftersom jag kände mig så pigg, men det gjorde jag och vid halv tio vakande jag igen och kände att det var alldeles lagom att gå upp då! Jag höll mig från att äta frukost direkt när jag klev upp för jag visste att jag, mamma, pappa och min bror skulle fika/luncha senare. Haha låter ju knäppt men var faktiskt inte sugen på frukost så valde att hoppa den idag. 
 
Men innan vi åkte till stan var jag tvungen att kolla in den nya hästbutiken som öppnat i stan! Alltså i våran lilla by hade jag väl aldrig trott att man skulle kunna handla hästgrejer men nu så ;) Super kul tycker jag och många andra här! Det var mycket folk eftersom det var nyöppning och jag köpte med mig ett par nya handskar samt "superbra häst salva" som jag tänkt testa länge. Det känns som en bra allt i allo salva :) Sen åkte vi som sagt in till stan och hade en mysig stund. Nu är jag tillbaka hemma och har just bytt om till stallkläder. Det tar emot att kliva ut genom dörren men när jag väl är i stallet känns det nog bättre. Det som stör mig mest just nu är att jag tog beslutet att varken ha snösulor eller brodd i. Och dum som jag är glömde jag påminna hovis om att jag ville ha 4 hål i skorna då jag skulle använda dom där snösulorna jag köpt (som man sätter på och använder vid behov). Så dom får jag väl använda nästa år eller nått, så typiskt! Idag hade jag tänkt rida på banan och ska ge det ett försök, sen om det bildas styltor får jag såklart strunta i det för man vill inte riskera något förstås. Ska känna efter och håller tummarna att vi kan rida ett pass iallafall. Kram så länge<3
Bild från fiketKommentarer

Kom ihåg


Trackback