Onsdag

Hej onsdag! Igår när jag kom hem efter vad som kändes som en lång dag sved ögonen av trötthet. Bara att behöva duscha och borsta tänderna kändes som att gå en mil hehe, ni vet säkert känslan ;) 
 
Jag hade dock en bra dag igår, jobbade och när jag slutade väntade lastträning med Hector. Jag var jätte nöjd, både över min och Hectors insats :) Känns jätte skönt att kunna ta sin egen bil (har ärvt brorsans gamla volvo) med dragkrok och slänga på kärran och bara köra på. Så det gick bra men vill seriöst gråta sönder över detta väder, orkar inte vintern längre- den gör mig riktigt deppig. Nu vill jag ha vååååår! Så är jag skitsur på mig själv över att jag inte tog snösulor, usch! Det blir värsta styltorna och vad fasen gör man?? Ska jag be någon riva av dojorna han har och slänga emellan sulor? Jag vet inte men nu känns det helt värdelöst när man inte ens kan gå in från hagen utan att det fastnar. *Morr* 
Efter stallet åkte jag vidare till nästa stall, skulle nämligen kika på när Moa red lektion. Alltid kul att följa med och både umgås med henne samt få inspiration!
 
Nu måste jag jobba vidare hörni. Kraaaam <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback