Planeringsdag

Just nu ligger jag hemma i soffan och håller på att somna, haha ska lägga mig men måste bara kika in här och hälsa :) Hej <3
 
Min jobbdag (8-17) har bestått av föreläsningar, vi hade nämligen planeringsdag hela dagen idag vilket nu visar sig i att hjärnan är såå trött. Man har verkligen fått tänka järnet idag, oavsett om man vill eller inte så gör man det efter en sån här dag. Man tankas av inspiration, information, nya idéer och även fakta förstås. Mycket att ta in med andra ord. Jag var mest nöjd över den sista föreläsningen som handlade om språkpedagogik  inom förskola/skola. Spännade ämne och man kan relatera, inte utifrån sig själv men till vissa barn man jobbar med. Kvinnan som höll föreläsningen var toppen och det är ju en viktig ingrediens för att en föreläsning över huvud taget ska fungera ;)
 
När jag kom hem behövde jag komma ut kände jag, så vad passade bättre än att klä på sig träningstightsen och promenera till stallet? Skönt med frisk lant-luft efter en bra men intentsiv dag! Hector hade planerad vilodag idag så det blev fyrtio minuters mys på gången istället <3 Tur att han hade täcke på sig säger jag bara för han hade rullat sig, halsen var täckt av lera! ;) Nackdelen med att det blir varmgrader är att hagarna blir hemska! När Malin och jag tagit in de andra hästarna så tog jag och sprang (hör och häpna!!) hem. Det är inte långt alls men ändå så jääääkla jobbigt, hehe tänkte flera gånger att jag skulle stanna och gå men så tvingade jag mig att fortsätta. 
 
Nu tänker jag gå och sova, fy tusan vad skönt det ska bli. Godnatt <3
Alltså titta på dessa schabrak?! Så fina, det gröna är ju LOVELYKommentarer

Kom ihåg


Trackback