Slutet på veckan

Alltså HEJ och förlåt för denna vecka som varit rent sagt sämst från min sida. Jag skrev senast i måndags så det har ju nästan gått en hel arbetsvecka.. Inte okej, jätte trist! 
 
Jag hoppas verkligen ni haft en härlig vecka iallafall, min har varit bra men som vanligt skönt med fredag imorgon- vem gillar inte fredagar liksom? ;) Ikväll har vi haft APT (jobbmöte) så nu är min hjärna trött! Vi fick bland annat en liten introduktion av iMovie som alla säkert vet vad det är redan. Jag som inte gjort film (men vetat om appen innan) förut blev sugen på att göra en direkt! Kul app, och enkel även för "nybörjare". 
 
Hector fick vila idag men hann ge han en puss på mulen och några äppelbitar innan jag åkte in till stan. Han såg helt chockad ut när jag kom småspringande, gav han lite gottis och försvann igen <3 Imorgon ska vi mysa ordentligt för någon slutar tiiiiiidigt och ska passa på att vara i stallet många timmar! Har inte bestämt mig för om det blir ett pass på banan eller kanske en långtur ut... Hmmm svårt beslut ;) Känner nog efter imorgon och ser vad H är på för humör! 
 
Nu säger jag godnatt, hörs mer imorgon <3Kommentarer
» Anita

Mysig bild :D


Kom ihåg


Trackback