Vååååår

Alltså snälla låt rubriken stämma nu så det inte börjar snöa imorgon ;))) Då blir jag ledsen för typ femtioelfte gången! Det är ju iförsig snart april men det här vädret som skiftar fram och tillbaka gör en ju galen- särskilt som hästägare när det kommer till snö eller inte på marken. Regn spelar inte så stor roll men gillar INTE snö helt enkelt!
 
Hej på er förresten, har ni en bra lördag? :) Jag är trött efter många timmar i stallet men hade det så mysigt i det underbara vädret! Jag och Jannika red ut säkert över en timme, mest skritt men även några trav och galopp sträckor där det passade. Hector kändes både trött och pigg idag, när jag hämtade in honom från hagen stod han och solade så från början var han nog lite vår-seg ;) Sen efter en stund kom han igång och som sagt, vi hade en toppen sväng! 
 
Nu har jag vilat mig i soffan en stund och mumsat i mig nutella mackor till lunch. Gick på Ica igår och fick världens cravings efter choklad, och vad är då bättre än nutella ;) Snart kommer Robin hem och då ska vi åka och handla middag tillsammans, han ska göra planka- gott! Ha en jättefin kväll!<3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback