Kvällen

Red sent idag när värmen lagt sig, och det blev en härlig tur tillsammans med Annika och hennes två ponnysar (en var med i "släp").
 
Har haft en bra måndag över lag, var inne i stan med mamma en sväng. Handlade lite grejer till altanen bland annat, dynlåda, nya dynor, solcellslampor till rabatten och ny blomkruka som kan hängas upp. Kul att göra iordning lite extra nu när man gärna spenderar tid där ute!
 
Nu är det dags att dejta kudden, godnatt!<3Möhippa

Igår överraskade vi min syster med möhippa! Det är tre månader kvar till bröllopet så hon hade inte alls anat något, det blev en riktig suprise! Jätte kul :D
 
Vi har hängt i Västerås i helgen och firat jossa som en ganska vanlig möhippa tror jag. Vi spa'ade direkt när vi kom dit. Hon har fått skämmas lite lagom -gick runt och sålde kramar på stan i en jätte fin outfit ;) Så åt vi lunch i det fantastiska vädret! Kunde inte ha varit bättre ju, älskar denna värme <3 Så checkade vi in på hotellet och tog det lugnt ett tag, fixade oss och bara hade det mysigt en stund. Så blev det middag följt av utgång. Kul kväll blev det!
 
Dock kunde jag INTE sova på hela kvällen, vilket såklart är jätte tråkigt när man bor på fint hotell :( Hemma är ändå bästa platsen att sova om jag får välja. Men det fina vädret som är idag med piggar upp, vi åkte från Västerås för ett tag sedan så nu är vi på G hemåt. 
 
Hotell frukost <3333Hej hopp

Alldeles för länge sedan jag var inne på bloggen men har haft annat att prioritera kan jag ursäkta mig med. Månz har varit dålig sedan i tisdags och vi har varit hos veterinären både i onsdags och idag. Det handlar troligen om ett bit/klo-sår som han gått med ett tag, som sedan blivit infekterat och så har det bildats en böld som sedan gått sönder. Osv osv
 
Det viktiga nu är att han blir bra. Jag mår SÅ dåligt när mina djur gör det, finns inget värre :( Han går med tratt för tillfället och lär få fortsätta med det cirka tio dagar till. Han får medicin fyra gånger per dag, jäääääättte svårt att få in han den dock. 
 
Min vecka har varit bra annars, förutom att ha varit hemma med Månz efter jobbet så har jag tillbringat många timmar i stallet, i vanlig ordning. Idag jobbade jag honom från marken men det gick sådär.. helt okej men ändå inte någon wow-känsla. 
 
Nu tänker jag gå och sova innan jag totalt däckar här i soffan. Så trött!! Imorgon väntar en rolig grej, hör av mig mer då! Godnatt <3