Lördagen

Äntligen är mamma och pappa hemma, haha snacka om jag saknat dom <3 Vi har just kommit hem från stan efter att ha ätit en familjemiddag. Min bror mötte också upp oss där och ja, det var riktigt mysigt och väldigt gott :)
 
Igår blev det dåligt med uppdatering men kan berätta att jag nu hämtat ut mina glasögon. Äntligen kan jag se haha.. jätte skönt när jag kör bil, kollar tv eller över huvud taget ska se på långt avstånd! Efter jag hämtat mina glasögon åkte jag vidare till syrran där det bjöds på tacos! Och så hade jag insläpp av hästar och sen var fredagen typ slut ;) 
 
Idag red jag en riktig miljö-tränings-runda med Hector. Vi red först och mötte mamma och Dezzan. Så gick vi in i ett sommarstuge område där det såklart var full rörelse idag. Det eldades på var och varannan tomt, folk rev i rabatten, mycket bilar och andra fordon samt det läskigaste av allt (enligt Hector)- några barn som hoppas studsmatta ;) Hjälp, han var nästan redo att springa hem där ett tag men vi kom förbi till slut och när vi väl var hemma var nog både jag och Hector trötta i huvudet! 
 
Sen hängde jag hemma en stund innan vi som sagt åkte in till stan för att äta middag. En bra lördag har det varit. Nu soffhäng i soffan med Robin och Månz <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback