NEJ

Alltså först och främst hej och sorry för att jag inte bloggat sen i tisdags! Fy skäms, jätte tråkigt.
 
Men jag lever men är skit förbannad, mest på mig själv tror jag. Ni vet i måndags så tog jag ju bort leverfläckar på magen och ryggen. Igår kväll efter både ridning och massage på kvällen hade ett stygn lossnat och jag tänkte inte mer på det förens imorse då jag typ har ett hål istället för ett sår på magen?! Fick smått panik och har under dagen försökt lösa detta utan vidare resultat. Vilket betyder att ärret kommer bli betydligt fulare och jag håller på att spy varje gång jag kollar på min mage. Men jag ska försöka tejpa över såret och hoppas på det bästa, typiskt att det ske på en fredag. 
 
Nu tänker jag fortsätta dagen med att åka till stallet. Mocka, packa hö, byta vatten och fixa kraft. Hade mer än gärna ridit men tror inte jag ska göra det med mitt sår nu. Skulle inte ha ridit igår heller men blev för sugen när min tränare ridit halva passet. Dumt men inte mycket att göra åt nu. Så idag blir det vila för Hector, men han ska få äta gräs i några timmar nu på kvällen för imorhon släpps de ut i nya hagar :) 
 
Hoppas ni har en fin kväll framför er. Kram <3
Tre från när Monica red Hector igår, visst är han fin!! Och det kändes fantastiskt att sitta upp efter att hon ridit honom cirka 20 minuter! Jag fick beröm för att han var välriden, mjuk och lydig för hjälperna- jätte kul ju!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback