Ryggont men glad ändå

Haha rubriken, var bara tvungen för jag är så taggad på fredag imorgon! Yeeeees vilken feeling, ska bli grymt med helg (som alltid)- slutar dessutom tidigt :D Torsdagen har varit toppen förutom att ryggen min har börjat spöka mer och mer.. Skulle behöva boka in massage snarast! 
 
Idag efter jobbet åkte jag i vanlig ordning till stallet, fixade alla stall-sysslor för att sedan hämta in Hector <3 Idag var det träning från marken som gällde, longering och långa tyglar. Han var väldigt med på noterna fast att det var väldigt länge sedan nu, så härligt och han tycker det är väldigt roligt när jag jobbar honom från marken. Det som inte fungerar bra är galoppen i longeringen, vet inte vad jag ska göra!? Han vägrar fatta, han håller inte galoppen om man väl får honom att ta några steg... jätte svårt! Och lovar, jag är "tuff" med honom, det är dock svårt med en häst som typ pekar fingret åt en och blundar (så känns det som haha). Han bryr sig inte om någonting, väldigt nonchig häst när han väl bestämt sig för att inte lyssna. Han stänger av liksom, om någon känner någon tränare som är bra på detta beteende- hör av er till mig ;) 
 
Nej men jag var nöjd med allt annat. Han var duktig och efter passet blev det gräs-belöning. Snacka om att moffa, haha hur kan man älska gräs så mycket? Kommentarer

Kom ihåg


Trackback