Senare än tänkt

Tydligen publicerades inte mitt inlägg som jag kämpade med på eftermiddagen idag. Typiskt när man skrivit en lång text och sen försvinner allt?? Händer FÖR ofta känner jag.
 
Men inget att göra åt, har ni haft en bra lördag? Min har varit bra men hade en riktigt seg början. Kände mig trött och hängig ett par timmar och kan inte fatta vad det beror på, varför man ibland blir som en zombie i kroppen. Sov jättebra inatt så kan inte direkt bero på för lite sömn ju? Jaja, efter en timmes vila i solstolen kändes det bättre. Sen jag hade massören ute i torsdags har jag fastnat för relax musik, det är så skönt att koppla av till. Ni vet, vatten som forsar, fåglar som kvittrar, vinden som viner och olika fina instrument som spelar. Tror t.o.m att jag somnade där ett tag. 
 
Innan var vi iväg på kalas, Robins systers dotter fyllde år så det blev smörgåstårta och massa annat gott till frukost ;) Vid ett hade vi i stallet bestämt att vi skulle släppa ut hästarna på bete och som tur var blev det lugnt. Hector fick byta hagkompis eftersom han och den han går med nu kommer fortsätta gå in om kvällarna medans de andra ska gå ute dygnet runt :) De blev inget drama alls vilket kändes skönt såklart! 
 
Nu på kvällen har vi grillat hemma hos mina föräldrar och som vanligt kom jag därifrån alldeles för mätt, haha men gott var det <3 Nu soffhäng ett tag innan sängen.. godnatt!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback