Valborg och ett försvunnet inlägg

Kul att mitt inlägg som jag just skrivit klart försvann!? Varför bloggen, varför!! Mest irriterande som finns.. nästan ;) Får försöka skriva om allting, denna söndag har varit väldigt tråkig och seg för min del. Haft nästan panik för att jag inte vetat vad jag ska göra.. Hade först som mål att åka och titt-shoppa samt kika på dressyrtävlingar som pågick i Mariefred idag. Men eftersom jag inte kunde få med mig ett enda sällskap och bangade för att åka själv så stannade jag hemma. 
 
Eller bara en stund iförsig för sen drog jag till stallet. Hector och jag genomförde ett bättre pass än igår och ja, det var helt godkänt. Vi red på en äng idag vilket gav den där extra energin. Dock mycket annat att titta på runt ikring så fokus låg väl inte till hundra procent på mig ;)
 
Efter stallet åkte jag hem, duschade och fixade mig för att sedan åka vidare till min syster där det väntade grillning. Mysigt att träffas en stund, kunde inte vara där länge dock då jag hade skrivit upp mig på insläpp. Vid halv åtta åkte jag hemåt, eller till stallet då! 
 
Väl hemma kom Isa förbi, vi kikade på tv, spelade tv-spel och moffade popcorn och chips. Hon åkte ganska nyligen och nu tänker jag sova, sov max någon timme inatt så lär ju däcka när jag nuddar kudden ;) Godnatt hörni, hoppas ni har en bra Valborg! <3Kommentarer

Åh, vad fina bilder!! =)


Kom ihåg


Trackback