Sunday

En bra söndag har det varit! Har hunnit med det jag tänkt, bland annat lämnade jag in en uppgift i sista minuten som vanligt, jag och Vendela red ut en timme men ärligt talat var det inte särskilt mysigt pga vädret- fy vad jag frös!! Snöade ett tag också, nu känns det som att vintern verkligen är på ingång.. Hästarna skötte sig dock väldigt bra, Vigge (Vendelas häst var lite spänd pga blåsten) men Hector var lugn som en filbunke! <3
 
På kvällen blev det söndags-middag hos mamma och pappa. När klockan började närma sig halv åtta åkte jag till stallet för insläpp av hästar. Sen åkte jag till Vendela en stund för kvällsfika och soff-häng ett tag. När serien Jordskott (eller hur det nu stavas) började åkte jag hem, Vendela skulle se det och jag som aldrig sett det fattade noll! Då åkte jag hem och fixade naglarna istället- har kapat dem helt för är såååå less på att de går av konstant. Fungerar inte optimalt att jobba inom förskola samt hålla på med hästar när man har långa naglar. Så nu fick de bli korta, ganska skönt faktiskt, även fast jag älskar långa naglar :)
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, dags att ladda inför en ny vecka igen! Godnatt <3
 
Passar på att visa er Hector's nya pannband- suktat efter detta ett bra tag men nu slog jag till när det var 20% på utvalda pannband hos PS of Sweden. Så fint, tycker ni inte?Länge sedan!

Oj blev några dagars uppehåll här på bloggen, men ni börjar bli vana tror jag ;) Inget nytt att jag uteblir då och då. Det innebär egentligen att det inte händer något speciellt tror jag, för det är (konstigt nog kanske) då jag glömmer bort att uppdatera? 
 
Dagarna i veckan rullade på och plötsligt var det fredag igår, den började inte jätte bra eftersom jag trodde det var skola. Men när jag åkt in till stan och suttit där en halvtimme började jag förstå att jag missat något, det var inte en kotte där. Så det var bara att åka till jobbet istället ;) Har fortfarande inte rett ut vad som hände- jag har troligen missat att vi nytt datum.. hoppas jag får svar på måndag! 
 
Idag har jag mest varit i stallet känns det som, eller ja hemma också men om man ser till om man inte varit hemma ;) Först var jag där och gav lunch vid två, sedan hem för att äta egen lunch- vilken lycka att mötas av tacos-rester, mums! Sen bestämde jag och Vendela att vi skulle rida tillsammans, så en timme senare var vi i sadlarna och red ett pass på banan. Hector kändes fin, körde 7367 övergångar och då kommer han igång och blir alert :) Sen hoppade jag upp på Vendelas häst Vigge som var ungefär som en raket hehe, han hade minst sagt överskottsenergi! Kul att sitta på en annorlunda häst, önskar att man kunde föra över lite energi till Hector, älskar när de är pigga!
 
Jag har nyligen suttit och kollat på Så mycket bättre, nu har jag en tråkig sak att ta tag i.. plugg :( Har ingen lust, men har en deadline på en inlämning imorgon och har bara hunnit börjat. Tur att jag har morgon dagen på mig också.. ikväll kommer jag inte hinna mycket. Hoppas ni har en bra lördagkväll hörni, kram på er! 
 Ingen motivation för plugg

Jag har haft min bok om pedagogiskt ledarskap framför mig i över en timme, tror ni jag har öppnat den? Ja faktiskt, och jag har läst förorden INGET mer ;) Alltså herregud vad jag inte är på humör för detta, och jag skulle nog insett att just nu inte var en bra tid för plugg... hur mycket jag än vill kunna sätta mig när som helst så fungerar det inte.
 
Jag kom hem från stallet vid åtta och precis när jag skulle sätta mig ringde Vendela och frågade om vi kunde snacka och ta te/kaffe på vår altan här hemma. Alltså JA TACK, vad som helst utan att läsa denna bok tänkte jag ;) Så vi satt och snackade nästan en halvtimme om allt möjligt, mest häst förstås hehe! Kul att ses sådär spontant bara för att man kan. Tanken var att vi skulle glo på Det stora hoppet tillsammans men såg att det var inställt pga diabetesgalan som sändes istället. Bra att man uppmärksammar denna sjukdom tycker jag, den hamnar lätt i skym undan av mycket annat men jag lider verkligen med de människor som har diabetes-vilka hjältar!
 
Dagen har varit bra annars, det går bättre och bättre på jobbet känner jag. Vi har fått mer personaltimmar på avdelningen och faktiskt en lite mindre barngrupp (för stunden iallafall). Det underlättar mycket och nu hinner man andas emellan åt. Det var ett tag där som jag höll på att kräkas på all stress alltså, nu känns det som att det går framåt :D Efter jobbet åkte jag hem för att slänga i mig en Ica-pizza, snabbt och smidigt passade bra idag! Skulle vidare till stallet där tanken var att rida MEN fick ställa in eftersom jag inte ville chansa med underlaget. Det var sådär konstigt halt och samtidigt mörkt och stenhårt i backen överallt :( Nä det fick vara idag, men vi myste ett bra tag jag och Hector <3
 
Jag är verkligen i valet och kvalet när det kommer till att klippa honom... jag vill jätte gärna klippa men det skulle vara för min skull och inte Hector's. Vilket känns fel såklart! Han tränas inte så hårt så att han blir svettig (pga medicinering) och därför känns det inte värt det. Samtidigt är det ju as smidigt att klippa och sen låta han ha täcke. Man slipper ju smutsen hehe.. så praktiskt. En anledning för Hector att bli klippt är att han eventuellt blir piggare? De flesta kan ju bli det när den tjocka pälsen försvinner. Men vi får se, tror ändå jag avvaktar. Det dumma med att avvakta är förstås att det blir kallare och kallare.. vilket ändå gör att man vill göra det typ NU. Haha vilka ilands-problem, jösses. Nu ska jag sluta babbla, dags att ta en dusch. 
Min utsikt just nu, ett tomt block och en bok som en av barnen på förskolan fick tag på och karvade sönder.. mhmm