Söndagen

En bra söndag har gått, jag och Robin har ganska nyligen kommit hem efter att ha varit iväg på bio. Vi såg Mordet på Orientexpressen. Inte en Robin film direkt hehe, men jag gillade den :) Mamma och pappa kollade också på den, pappa somnade (haha på bio liksom!!) och mamma gillade den som jag. 
 
Nu har vi börjat kolla på Enkelstöten som faktiskt är bra, hade inga större förväntningar men den är både rolig och lätt-tittad! Nu ska de precis råna banken men blev såklart reklampaus just då ;) Om ni inte har något annat att titta på så kan ni ge serien en chans iallafall.
 
Tidigare idag var jag och Häcken (haha schysst smeknamn, jag vet) ute en sväng. Red i femtio minuter, tog lite tid för det fanns SÅÅÅ mycket att kolla på idag ;) Han stannade var tionde meter och filosoferade över saker som var nära, långt bort, som rörde sig, som var stilla, nya föremål som inte stått vid vägen förut osv osv. Han funderar mycket men för min del spelar det ingen roll, han är bara nyfiken och som sagt, funderar över allt ;) 
Alltså <333FM

Lördag förmiddag, jag är på väg in mot stan med mamma och pappa. Jag har några ärenden  att utföra, bland annat lämna in mitt favorit halsband då det gått sönder :( Hoppas att de går att fixa!
 
Det var länge sedan jag uppdaterade, nästan en vecka sedan. Men veckan har varit minst sagt ointressant ;) En helt vanlig vecka men för min del lite jobbiga grejer som tagit på energin, just jobb mässigt. Därför extra skönt med helg! <3
Mys morgon med dessa två, efter utsläpp av hästar <3Sunday

En bra söndag har det varit! Har hunnit med det jag tänkt, bland annat lämnade jag in en uppgift i sista minuten som vanligt, jag och Vendela red ut en timme men ärligt talat var det inte särskilt mysigt pga vädret- fy vad jag frös!! Snöade ett tag också, nu känns det som att vintern verkligen är på ingång.. Hästarna skötte sig dock väldigt bra, Vigge (Vendelas häst var lite spänd pga blåsten) men Hector var lugn som en filbunke! <3
 
På kvällen blev det söndags-middag hos mamma och pappa. När klockan började närma sig halv åtta åkte jag till stallet för insläpp av hästar. Sen åkte jag till Vendela en stund för kvällsfika och soff-häng ett tag. När serien Jordskott (eller hur det nu stavas) började åkte jag hem, Vendela skulle se det och jag som aldrig sett det fattade noll! Då åkte jag hem och fixade naglarna istället- har kapat dem helt för är såååå less på att de går av konstant. Fungerar inte optimalt att jobba inom förskola samt hålla på med hästar när man har långa naglar. Så nu fick de bli korta, ganska skönt faktiskt, även fast jag älskar långa naglar :)
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, dags att ladda inför en ny vecka igen! Godnatt <3
 
Passar på att visa er Hector's nya pannband- suktat efter detta ett bra tag men nu slog jag till när det var 20% på utvalda pannband hos PS of Sweden. Så fint, tycker ni inte?