Ingen motivation för plugg

Jag har haft min bok om pedagogiskt ledarskap framför mig i över en timme, tror ni jag har öppnat den? Ja faktiskt, och jag har läst förorden INGET mer ;) Alltså herregud vad jag inte är på humör för detta, och jag skulle nog insett att just nu inte var en bra tid för plugg... hur mycket jag än vill kunna sätta mig när som helst så fungerar det inte.
 
Jag kom hem från stallet vid åtta och precis när jag skulle sätta mig ringde Vendela och frågade om vi kunde snacka och ta te/kaffe på vår altan här hemma. Alltså JA TACK, vad som helst utan att läsa denna bok tänkte jag ;) Så vi satt och snackade nästan en halvtimme om allt möjligt, mest häst förstås hehe! Kul att ses sådär spontant bara för att man kan. Tanken var att vi skulle glo på Det stora hoppet tillsammans men såg att det var inställt pga diabetesgalan som sändes istället. Bra att man uppmärksammar denna sjukdom tycker jag, den hamnar lätt i skym undan av mycket annat men jag lider verkligen med de människor som har diabetes-vilka hjältar!
 
Dagen har varit bra annars, det går bättre och bättre på jobbet känner jag. Vi har fått mer personaltimmar på avdelningen och faktiskt en lite mindre barngrupp (för stunden iallafall). Det underlättar mycket och nu hinner man andas emellan åt. Det var ett tag där som jag höll på att kräkas på all stress alltså, nu känns det som att det går framåt :D Efter jobbet åkte jag hem för att slänga i mig en Ica-pizza, snabbt och smidigt passade bra idag! Skulle vidare till stallet där tanken var att rida MEN fick ställa in eftersom jag inte ville chansa med underlaget. Det var sådär konstigt halt och samtidigt mörkt och stenhårt i backen överallt :( Nä det fick vara idag, men vi myste ett bra tag jag och Hector <3
 
Jag är verkligen i valet och kvalet när det kommer till att klippa honom... jag vill jätte gärna klippa men det skulle vara för min skull och inte Hector's. Vilket känns fel såklart! Han tränas inte så hårt så att han blir svettig (pga medicinering) och därför känns det inte värt det. Samtidigt är det ju as smidigt att klippa och sen låta han ha täcke. Man slipper ju smutsen hehe.. så praktiskt. En anledning för Hector att bli klippt är att han eventuellt blir piggare? De flesta kan ju bli det när den tjocka pälsen försvinner. Men vi får se, tror ändå jag avvaktar. Det dumma med att avvakta är förstås att det blir kallare och kallare.. vilket ändå gör att man vill göra det typ NU. Haha vilka ilands-problem, jösses. Nu ska jag sluta babbla, dags att ta en dusch. 
Min utsikt just nu, ett tomt block och en bok som en av barnen på förskolan fick tag på och karvade sönder.. mhmmKommentarer

Kom ihåg


Trackback