Länge sedan!

Oj blev några dagars uppehåll här på bloggen, men ni börjar bli vana tror jag ;) Inget nytt att jag uteblir då och då. Det innebär egentligen att det inte händer något speciellt tror jag, för det är (konstigt nog kanske) då jag glömmer bort att uppdatera? 
 
Dagarna i veckan rullade på och plötsligt var det fredag igår, den började inte jätte bra eftersom jag trodde det var skola. Men när jag åkt in till stan och suttit där en halvtimme började jag förstå att jag missat något, det var inte en kotte där. Så det var bara att åka till jobbet istället ;) Har fortfarande inte rett ut vad som hände- jag har troligen missat att vi nytt datum.. hoppas jag får svar på måndag! 
 
Idag har jag mest varit i stallet känns det som, eller ja hemma också men om man ser till om man inte varit hemma ;) Först var jag där och gav lunch vid två, sedan hem för att äta egen lunch- vilken lycka att mötas av tacos-rester, mums! Sen bestämde jag och Vendela att vi skulle rida tillsammans, så en timme senare var vi i sadlarna och red ett pass på banan. Hector kändes fin, körde 7367 övergångar och då kommer han igång och blir alert :) Sen hoppade jag upp på Vendelas häst Vigge som var ungefär som en raket hehe, han hade minst sagt överskottsenergi! Kul att sitta på en annorlunda häst, önskar att man kunde föra över lite energi till Hector, älskar när de är pigga!
 
Jag har nyligen suttit och kollat på Så mycket bättre, nu har jag en tråkig sak att ta tag i.. plugg :( Har ingen lust, men har en deadline på en inlämning imorgon och har bara hunnit börjat. Tur att jag har morgon dagen på mig också.. ikväll kommer jag inte hinna mycket. Hoppas ni har en bra lördagkväll hörni, kram på er! 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback