Mini-semester

Oj veckan bara försvann! Redan fredag liksom, men klagar inte ;) Det har varit stressigt på jobbet med många i personalen sjuka. För min del är det inte en vanlig helg som väntar, jag och familjen ska nämligen till Barcelona! Sitter i bilen nu på väg till Arlanda, det blir skönt att komma iväg lite, har varit så trött på sistonde och det kan nog vara behövligt med en mini-semester. Vi blir borta fem dagar så är hemma igen på onsdag. 
 
Det var först inte meningen att jag skulle följa med, var inte så sugen på att dra iväg till ett ställe jag redan varit på samt där det inte är såååå jätte varmt ;) Vill ju gärna ha 25-30 plusgrader hehe. Vi hoppas det är bra väder i Barcelona men tror temperaturen ligger mer runt 17-20 grader.. Det är ju iförsig bättre än Sveriges väder, fast idag var det riktigt fint med sol och klarblå himmel här hemma. 
 
Det svåraste med att åka iväg äratt säga hejdå till Robin (som inte heller var så sugen på att följa med) och Hector. Det är verkligen när man ska iväg och inte träffa dem på ett tag som man märker hur mycket de betyder <3 Igår när jag var i stallet och skulle åka därifrån fick jag en klump i halsen och tårarna var nära när jag såg Hector kolla ut från boxen, alltså mitt hjärta typ dog haha! Men har Moa, Vendela och resten av gänget i stallet som tar hand om honom medans jag är borta, så tacksam för deras hjälp!
 
Nu ska jag lägga ner mobilen och ta något att äta, istället för frukost gjorde jag mina naglar imorse hehe..  
Körde på en ny jätte fin färg på naglarna, lyser verkligen!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback