Söndagen

En bra söndag har gått, jag och Robin har ganska nyligen kommit hem efter att ha varit iväg på bio. Vi såg Mordet på Orientexpressen. Inte en Robin film direkt hehe, men jag gillade den :) Mamma och pappa kollade också på den, pappa somnade (haha på bio liksom!!) och mamma gillade den som jag. 
 
Nu har vi börjat kolla på Enkelstöten som faktiskt är bra, hade inga större förväntningar men den är både rolig och lätt-tittad! Nu ska de precis råna banken men blev såklart reklampaus just då ;) Om ni inte har något annat att titta på så kan ni ge serien en chans iallafall.
 
Tidigare idag var jag och Häcken (haha schysst smeknamn, jag vet) ute en sväng. Red i femtio minuter, tog lite tid för det fanns SÅÅÅ mycket att kolla på idag ;) Han stannade var tionde meter och filosoferade över saker som var nära, långt bort, som rörde sig, som var stilla, nya föremål som inte stått vid vägen förut osv osv. Han funderar mycket men för min del spelar det ingen roll, han är bara nyfiken och som sagt, funderar över allt ;) 
Alltså <333Kommentarer

Kom ihåg


Trackback