Tapas!

Jätte trevlig kväll med familjen, nu bär det av hemåt för insläpp av hästar ;) Kontraster, först middag på restaurang och sedan klampa runt i lervälliing och leta hästar hehe..Mot Eskilstuna

Från att ha suttit i sadeln för två timmar sedan är jag nu tillsammans med familjen påväg till Eskilstuna. Där blir det söndags middag på Pinchos, mysigt! 
 
Ridturen var faktiskt inte jätte mysig för jag frös typ ihjäl ;) Mina fötter var is när jag kom tillbaka, men i skogen klarade man sig annars bra i övrigt! Vendela och Nettan gjorde oss sällskap och hästarna skötte sig, lite läskigt med mycket vind men inga dramatiska grejer inträffade utan de höll sig mest på marken ;) 
 
Hoppas ni har en bra lördags kväll hörni <3Nytt till hösten

Måste visa er två nya inköp som jag klickat hem under kvällen. Hehe.. jag som lovat mig själv att verkligen försöka spara. Den planen sprack, nej men har även lovat mig en annan sak- köper jag något nytt ska jag även sälja något jag redan har. På det sättet blir det inte ett överflöd av saker som inte används och så är det också ekonomiskt, bra va? :D Jag och Vendela pratade om att fixa en loppis snart också, hade varit kul och såklart ett bra sätt att bli av med saker!
 
Men alltså, kolla in dessa två plagg!! Älskar dem och tror de blir riktigt snygga tillsammans!

Jackan hittar ni här och kjolen från Uhip finns här!