28-10-2017

Alltså OM jag  var slut efter igår, ni vet känslan när man varit spänd inför något länge och sedan när man väl gjort "det där jobbiga/nervösa". Hjälp vad slut man blir.. jag blev det i alla fall ;) Så jag kom hem och tvingade mig (inte ofta man behöver göra det) till stallet för att fixa där samt rida! Ni förstår att jag bokstavligt talat slängde mig i soffan när jag kom hem, hann knappt kolla på en halvtimme film innan jag sov djupt! Haha ;)
 
Sov ut ordentligt i morse, vaknade vid halv elva och kände mig sådär härligt glad över att helgen kommit och att veckan som varit gått över förväntan! Jag fick snabbt reda på att jag klarat provet igår vilket kändes toppen, då slipper man gå och fundera. En kurs klar!
 
Annars har jag som vanligt spenderat ett par timmar i stallet. Jag och Hector red till "grann-ridbanan" och tränade bommar. Gick så bra! Det enda var tyvärr att paddocken var vattenfylld på sina ställen och Hector nojade en del över detta, haha märkte att vi inte övat på att gå/springa i vatten alls ;) Men var envis och till slut kändes det som att han litade på mig och mer eller mindre struntade i pölarna. Bom-arbetet går i alla fall bättre och bättre, så glad över detta som jag ett tag funderade på att ge upp på eftersom han bara sprang PÅ bommarna och det blev som plockepinn varje gång vi travat över dem. Kändes liksom riskfyllt förut men nu lyfter han fint på benen och det är sällan han ens slår i. Vilka framsteg på kort tid känner jag, så duktig! <3
 
Senare bjöds vi in till middag hos Robins syster, de bjöd på så god mat som vanligt! Eftersom Robin skulle träna nu på kvällen passade jag på att umgås först med mamma, pappa och min bror en stund. Sen åkte jag till Vendela lite senare och kollade på Så mycket bättre. Eller rättare sagt, det gick i bakgrunden och vi snackade mest. Nu har jag kommit hem och jag och Robin ska bara vara, kolla någon film kanske? Han har fortfarande inte sett den senaste Pirates of the Caribbean, så kanske blir den :)
Denna bilden skickade Vendela till mig tidigare, alltså åhh! Han är så fin <333Kommentarer

Kom ihåg


Trackback