En bra dag som avslutar helgen

Med datorn i knät sitter jag här i sängen och tänkte göra ett kvällsinlägg, Robin somnade i soffan ganska tidigt och hade inte hjärta att väcka honom. Jag skulle därför passa på att plugga tänkte jag, haha det gick sådär. Jag har mycket lättare att göra det OM det finns en uppgift. Nu har vi slutprov på kursen kommunikation nu på fredag och har ingen aning om hur jag ska klara det.. hur tränar jag inför ett prov? Fasen, helt glömt bort alltså. Jag har en bok och några uppgifter jag gjort. Antagligen får jag läsa dessa men boken kommer jag aldrig ha tid att läsa igenom, de är ju inte direkt fem sidor bara. FINNS INTE TID! Lite panik men får helt enkelt försöka läsa några av de viktigaste sidorna nu i veckan och sen göra mitt bästa på fredag. Första gången jag inte längtar efter en fredag, hjälp.
 
Min söndag har varit desto mysigare. Jag och Hector red ju en sväng, sen blev det svampplockning med mamma och pappa. Vi hittade massor av svamp och då är det förstås extra roligt fast att jag mest tycker det är mysigt att få umgås med familjen <3 Bäst av allt var nog fika pausen, att sitta på en sten, dricka kaffe, äta god kaka och umgås med två av mina absoluta favorit personer. Livet på en pinne ;)
 
Sen åkte vi hemåt. Jag kilade hem till mig och eftersom jag varit smart och handlat tidigare kunde jag börja med maten på en gång. Och såklart blev det svamp till middag- pasta, bacon och färska trattkantareller i en krämig gräddsås. Enkelt och så gott!
 
Nu avrundar jag detta inlägg. Dags att försöka sova! Känner mig dock inte särskilt trött men hoppas på bra sömn ändå. Puss & godnatt!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback