Fredags feeling

HJÄLP- fredag igen! Men sååå skönt, och behövligt som vanligt ;) Men faktiskt så har denna vecka varit ovanligt fullspäckad, det har känts så iallafall. Nästan varje kväll har det varit någonting, både roliga saker och mindre roliga om man får säga så. I måndags slutade jag sent och hann i prinip bara till stallet innan det var dags att åka hem och äta samt sova. På tisdag kvällen hade jag kommit med idèn att Malin från mitt stall samt Vendela från grann-stallet skulle träffas och äta ihop samt se det nya programmet "Det stora hoppet". Vilket vi gjorde och det var verkligen super trevligt. Ska absolut göras om, kanske som en tisdags tradition? :D
 
På onsdagen slutade jag tidigt och jag och Vendela red en sväng, sen på kvällen bjöd hon på mat men jag kunde inte stanna så länge eftersom jag hade en inlämning att göra som skulle vara inne på torsdagen. Och hade knappt börjat... typiskt mig. Sen kom torsdagen och det var föräldramöte på jobbet på kvällen, som jag spänt mig inför detta (hoppas inte någon förälder läser detta hehe). Nej men det gick bra, men ändå skönt när det var gjort får jag erkänna ;) Alla verkar nöjda och glada så det gör en ju lugn!
 
Och idag fredag stängde jag på jobbet, åkte direkt till stallet efter och gick bara ut i hagen och hälsade på Hector samt gav medicin. Kände mig som världens hemskaste matte men han verkade ganska obrydd ;) Vi har nyligen gjort om i hagarna och nu går han med två andra hästar som han verkar trivas bra med, en "gubbe" och en medelålders dam haha. Om han själv fick önska skulle han säkert vilja dela hage med en valack i samma ålder men eftersom det alternativet inte ens finns i stallet blir det svårt ;) Efter stall blev det en enkel middag i form av färdig sallad från Ica, faktiskt väldigt gott när man är trött och hungrig! Alternativet att stå och laga mat fanns INTE på kartan idag.
 
Nu ska jag dusha och sen ha soffhäng framför Idol, standard att kolla på reprisen eftersom jag och Robin aldrig hinner titta på det när det går på tv, #förmycketattgöra ;)
Det här är jag för tillfället!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback