Jobbig vecka

Just nu önskar jag att det vore imorgon eftermiddag! Denna vecka har varit fullspäckad och ännu är den inte slut. Idag hade vi kvällsmöte på jobbet och vi skulle ha gjort en uppgift tills idag. Vilket jag och mitt arbetslag gjort med bravur om man jämför med andra ;) Men blir lite irriterad, för de säger jämt hur man ska prioritera barnen (vilket man självklart ska) och så slänger de in mer och mer uppgifter som ska göras och såklart blir det lite känslan av "tunga axlar". Eller vad säger man?? Aja, ni förstår vad jag menar. Nu hann vi denna gång men förstår inte grejen med att sätta ännu mera press på oss när det redan är mycket som det är..

I alla fall, anledningen varför jag vill att det ska vara fredag och helst lite senare eftermiddag är för att jag ska skriva prov imorgon. Har ju inte skrivit prov på evigheter!! Hur ska det gå? Är lite nervös och rädd för att jag inte hunnit plugga något. Läst igenom tidigare uppgifter vi haft, bläddrat i boken kommunikation och typ upprepat det jag tror kommer prioriteras på provet. Men ah, har inga stora förhoppningar.. ska självklart göra mitt bästa så får vi se om det räcker eller inte.

Hörs imorgon, nu ska jag strax gå och sova. Behövs om inte påsarna under ögonen ska vara ännu värre imorgon som de va imorse, haha såg mig i spegeln och kände knappt igen mig själv. Inte den mest uppiggande synen ;) Men snart är veckan slut, kämpa kämpa!

Den här killen har vilat både idag och igår. Igår slogs tappskon på och idag hade vi ju APT. Imorgon ska jag försöka rida ett pass på banan med lite bomträning!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback