Vart tog helgen vägen?

Lite segt med söndag kväll får jag väl erkänna! Det betyder ny jobbvecka som börjar imorgon, inget fel med det men ni vet- gå upp tidigt är INTE min grej ;) Dessutom hade jag utsläpp imorse så det blev inte mycket till sovmorgon denna helg inte! Men men, ny vecka nya möjligheter, det är väl så man måste tänka förstås!
 
Hoppas ni haft en bra söndag, jag åt frukost hemma efter utsläppet, tog en extra kaffe i bilen när jag åkte för att möta upp Moa. Det var hopptävlingar i Mariefred idag så vi ville dit och kolla. Kul att se så mycket duktiga ekipage på plats! Men frusna blev vi kan jag lova, efter några timmar var tårna som isbitar.. sen hade jag mina adidas sneakers så får helt och hållet skylla mig själv! Dax att inhandla ett par rejäla gummistövlar. 
 
När jag kom hem åkte Robin och jag för att handla mat för veckan. Tråkigt tycker vi båda men skönt att ha det klart :) Sen lagade Robin chili con carne medans jag åkte till stallet för att pyssla om Hector en stund, gav han medicin och en tuss hö innan jag åkte <3 När jag kom hem åt Robin och jag middag sen har vi slötittat på reprisen av Idol. Hörni, nu avrundar jag detta inlägg, puss och godnatt!♥
Min fina häst!! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback